Apparaten en accessoires
Gevulde kroketten
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 30min
14 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)50 g
-
water1600 g
-
bloemige aardappelen klein (4-5 cm)650 g
-
zout3 tl
-
teentje knoflook1
-
rode paprika100 g
-
tomatenpuree1 el
-
olijfolie10 g
-
tonijn, uit blik80 g
-
ontpitte olijven20 g
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eierdooier1
-
eieren2
-
mozzarella bolletjes14
-
panko paneermeel100 g
-
bakolie100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 14 porties
Natrium
16858.1 mg
Eiwitten
370.4 g
Calorieën
26656 kJ /
6370.9 kcal
Vetten
443.8 g
Vezels
21.3 g
Verzadigd vet
199.1 g
Koolhydraten
227.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Picknick
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Mai tai
10 Min
Nougatine
1 Std. 30 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Steak Stroganoff
45 Min
Steak tartaar
30 Min
No-Bake-Tiramisu-Taart
7 Std. 30 Min
Gebakken kaastaart
3 Std. 10 Min
Witte chocolade cheesecake
16 Std.
Kipnuggets
40 Min
Vanille-ijs
12 Std.